Oana Radu piesa noua – Ea a fost prima

Oana Radu ne surprinde cu un nou single la inceput de 2015. Noua piesa se numeste ‘Ea a fost prima’ si o canta impreuna cu Dr Mako si Pacha Man. Azi a avut loc lansarea pe net, piesa vine si cu un videoclip dragut regizat de Ioana Gomoi si filmat in Teatrul National din Caracal, Casa Universitarilor din Craiova (Oltenia la putere) precum si intr-un restaurant din Bucale. Piesa a fost compusa de cei 3 interpreti si se spera sa aibe succesul piesei ‘Tu’ mai ales dupa ce piesa ‘Fara glas’ a dezamagit in topurile radiourilor.

Iata si cateva declaratii ai celor implicati:

“Ea a fost prima este o piesa la care am muncit foarte mult si care sper sa ajunga la inimile ascultatorilor. Pentru aceasta melodie am abordat un concept diferit: o poveste de dragoste descrisa prin ochii unui artist si care foloseste termeni specifici domeniului in care acesta activeaza. Vreau sa multumesc pentru sustinere Cat Music si Voices Media, producatorilor muzicali Dr. Mako si Jay Murano, lui Pacha Man, tuturor celor care au muncit la videoclip si, nu in ultimul rand, managerului meu Florin Nedelcu (Live Artist)” a declarat Oana.

Sa vedem si parerea lui Dr Mako: “De fiecare data cand incep o productie noua ma simt ca un sculptor aflat in fata unui bloc de marmura, din care trebuie sa scoata o silueta perfecta; in limbajul industriei muzicale, aceasta silueta poarta numele de HIT” sa speram ca Michelangelo-ul nostru mioritic a reusit sa sculpteze o silueta care sa atraga ascultatorii si care sa considere piesa Hit, Michelangelo n-a murit, piesa asta este hit =))).

Oana a mai adaugat: “Anul 2014 a fost un an incredibil pentru mine, din toate punctele de vedere: doua nominalizari la Romanian Music Awards, numeroase difuzari la posturile de radio si Tv autohtone, zeci de concerte si aparitii Tv. Daca adaugam si faptul ca ‘Tu’ a fost pe locul 1 in topurile radiourilor de la noi, atunci pot sa ma consider norocoasa, dar si implinita din punct de vedere artistic. Tocmai de aceea am considerat ca e timpul sa lansez un nou single, alaturi de aceiasi oameni cu care am lucrat pentru piesa ‘Tu’”.

Le dorim cat mai multe vizualizari si un loc fruntas in topuri.
Oana Radu – Ea a fost prima

Oana Radu piesa noua – Ea a fost prima
Oana Radu & Dr. Mako feat. Pacha Man - Ea a fost prima

One thought on “Oana Radu piesa noua – Ea a fost prima

Comments are closed.

Scroll to top