Media Music Awards 2016 Sibiu 15 septembrie

Media Music Awards 2016 Sibiu.

Azi maine e 15 septembrie, se apropie cea de-a 5-a editie a Media Music Awards 2016 Sibiu. Locatia este aceasi, piata mara din Sibiu, pana in acest moment si-au anuntat prezenta peste 30 de artisti.

Cum functioneaza toata treaba? Simplu, MMA se acorda pe baza numarului de difuzari media din ultimul an, aici bineinteles depinde si de gusturile celor de la butoane daca te baga sau nu pe radio sau tv, deci e si un pic de noroc.. Statisticile sunt efectuate de catre cei de la Media Forest, aceasta se ocupa cu contorizarea in timp real a aparitiilor radio si tv. Deci MMA reflecta in procent de 70-80% succesul artistilor romani, se premiaza cei cu priza la public, cei cu cele mai apreciate piese si cele mai multe difuzari prin canalele media, radio si tv.

Pana acum si-au confirmat prezenta la Media Music Awards 2016: Andra, Smiley, Delia, Holograf, Carla’s Dreams, Connect-r, Alina Eremia, Feli, Voltaj, Puya, Guess Who, Lora care nu prea a avut succes pe radio anul acesta, Faydee, Grasu XXL, Dorian Popa, Lidia Buble, Amira, Vescan, Randi, Sore, Corina, Deepcentral, Amna, Adi Sina..

Acest minunat eveniment este organizat de Asociatia Culturala Media Music Awards si Consiliul Local Sibiu. La acest evenimet sunt asteptati peste 40000 de spectatori. Sper sa fim cat mai multi sa umplem piata!

Media Music Awards 2016 Sibiu 15 septembrie
media music awards 2016
Scroll to top