Live la SNL40 – Miley Cyrus

Miley Cyrus a cantat live la aniversarea a 40 de editii de Saturday Night Live.

Micuta Hannah Montana, dupa ce a crescut si a suferit o dezamagire in dragoste ne-a omorat cu wrecking ballul ei, urmand sa abordeze o gramada de stiluri vestimentare si schimbari de look, o razvratire, o metamorfoza din copilasul dragut in matura Miley Cyrus in varsta de 22 de ani care e azi. Dupa ce ne-am obisnuit cu aparitiile ei socante si sexualizate, Miley ne-a adus aminte ca totusi talentul ei principal este vocea.

Impreuna cu multi alti artisti printre care ii putem numi pe Paul McCartney (nemuritorul,, highlanderul trupei The Beatles), Tom Hanks, Alec Baldwin, etc, Miley a facut parte din editia speciala SNL 40.

Artista a uimit pe toti cand a urcat pe scena si a inceput sa cante live un cover, piesa lui Paul Simon numita 50 ways to leave your lover (nu, nu e vorba de 50 shades of grey 😛 ). S-a vazut ca a trait piesa si si-a cantat sufletul in timpul acelui live. Pasiunea a acompaniat interpretarea, vazandu-se ca i-a facut placere sa interpreteze aceea piesa si sa fie pe scena. Am putea spune ca a fost una dintre cele mai bune interpretari ale ei. A fost acompaniata de o trupa folk care l-a inclus si pe Fred Armisen cantand la tamburina.
Versuri Miley Cyrus – Last Godbye

Live la SNL40 – Miley Cyrus
Miley Cyrus - 50 Ways to Leave Your Lover SNL 40

One thought on “Live la SNL40 – Miley Cyrus

Comments are closed.

Scroll to top