Ion Besoiu transmite mesajul Vunk 2015

Ion Besoiu, sigur vi-l amintiti din filmul Toate panzele sus, va purta mesajul lansat dintr-“Un Nou Univers” de trupa Vunk in cadrul concertului din data de 7 octombrie 2015 de la Sala Polivalenta din Bucuresti.
“Domnul Ion Besoiu este un om foarte prietenos, care nu a pus nicio bariera intre diferenta de varsta, experienta sau statut. Inregistrarea, cu tot cu perioada de acomodare, nu a durat mai mult de o ora, iar in timpul asta ne-a spus multe povesti de la filmari si din glumele pe care si le facea dansul cu colegii in teatru, pe vremuri. Este un personaj si in afara scenei si are o bunatate si un respect fata de cei din jur cum rar mai gasim” a declarat solistul trupei Vunk.

In fiecare an cate un mare actor din Romania este purtatorul mesajului care sustine concertul. In anii trecuti actorii care au fost vocea mesajului au fost Radu Beligan, Marian Ralea, Marius Manole. “Anul acesta m-am gandit ca povestea Un Nou Univers este a vocii domnului Ion Besoiu. Vocea dansului are bunatate, asprime, siguranta, ambitie, credinta, indemn si dorinta, iar asta este amestecul perfect pentru mesajul nostru, Este timpul sa te intorci. La tine, pentru ca un astfel de drum are nevoie de toate atributele de mai sus” declara Cornel.
Biletele se pot gasi in reteaua Germanos, Diverta, Orange, Vodafone, Posta Romana precum si la terminalele de plata Zebra Pay.
Vunk

Ion Besoiu transmite mesajul Vunk 2015
ion besoiu mesaj vunk este timpul sa te intorci la tine
Scroll to top