Antonia – Chica Loca single

Acum cateva minute cantareata Antonia, sotia lui Alex Velea si mama bebelusului acestuia, a lansat videoclip piesei Chica Loca, a carui teaser l-a lansat acum cateva zile. Filmarea videoclipului a avut loc cu doar 6 zile inainte ca aceasta sa nasca un baietel frumos si sanatos.

In videoclip, cantareata, ne spune povestea unui om obsnuit, care lucreaza ca spalator de vase intr-un restaurant si care scapa de monotonie cu ajutorul dansului. Antonia ne indeamna prin versurile piesei Chica Loca sa dam frau liber viselor, dorintelor si sa nu renuntam la ele indiferent ca de nebunesti ar fi. Personajul principal nu este nimeni altul decat Kotoy, unul dintre cei mai vechi dansatori alaturi de artista.

Single-ul este produs de consacratii baieti de la Play&Win, fabrica de hituri, impreuna cu Georgia Ku, Erin Beck si Larisa Borza.

Antonia a declarat: “Prin muzica mea, ma simt aproape de public, de fanii mei. Mi-am dorit sa incep acest an cu un single nou si Chica Loca este exact ce mi-am dorit: o piesa energica, numai buna pentru dans. Sper sa va bucurati de ea.”
Antonia

Antonia – Chica Loca single
Antonia - Chica Loca

One thought on “Antonia – Chica Loca single

Comments are closed.

Scroll to top