Alexandra Stan i-a facut tort lui George Zafiu de ziua lui

Acum 2 zile pe data de 13 iunie George Zafiu, omul de radio de la matinalul Europa fm, si-a sarbatorit ziua de nastere in direct la Europa fm. Acesta a implinit frumoasa varsta de 37 de ani iar colegii Monica Anghel si Vlad Petreanu i-au pregatit o multime de surprize inca de dimineata in direct la emisiunea radio “Desteptarea”.
Colegii de matinal i-au organizat impreuna cu solistul de la Vunk, Cornel Ilie si cu Alexandra Stan o petrecere surpriza. Alexandra a decis sa il resfete cu un urias tort de ciocolata pe care ea i l-a adus personal
“Sunt foarte emotionat, este o super supriza pentru care va multumesc din suflet si trebuie sa iti spun, draga Alexandra, ca gatesti foarte bine!” i-a spus Zafiu Alexandrei dupa ce a degustat delicosul tort.
Alexandra a marturisit ca s-a trezit cu noaptea in cap ca sa fie sigura ca ajunge la timp la studioul Europa fm pentru a-i face surpriza. “M-am trezit dis de dimineata, am pregatit un tort de ciocolata si am venit sa-i spun personal la multi ani lui George!”

Alexandra Stan i-a facut tort lui George Zafiu de ziua lui
alexandra stan george zafiu tort

One thought on “Alexandra Stan i-a facut tort lui George Zafiu de ziua lui

Comments are closed.

Scroll to top