Videoclip Tranda feat Sore – Persoana mea

Videoclip Tranda feat Sore – Persoana mea

‘Persoana mea’ este o colaborare alu’ Tranda cu Sore de pe EP-ul ‘Constangeles’ – vol.1. Piesa a fost lansata la Okapi Sound, fiind regizat de Trandafir Ionut.
‘Eu fiind la mare, mereu am un sentiment de libertate si inspiratie cand ajung in Constanta. Simt ca acolo ma regasesc atat ca om, cat si ca artist. Mi s-a parut o buna oportunitate de a transmite vizual o parte din starea mea.”Persoana mea” este ultimul single promovat de pe EP-ul “Constangeles – Volumul 1”. Deja lucrez la “Constangeles – Volumul 2” si, in mare parte e gata. Va avea un caracter mai deschis, dar tot experimental ca sound. V-am pregatit cateva surprize si colaborari, pe care le veti auzi in toamna. Va pup si tinem legatura! YeShawoo!’ transmite Tranda.
‘Persoana mea’ indeamna pe cei care asculta piesa sa aibe incredere in sine si sa ia atitudine indiferent de situatie. Piesa e o realizare mai veche datand din toamna anului trecut, de productie ocupandu-se Tranda, Vlad Lucan si Grasu XXL.
‘Am fost foarte incantata atunci cand mi s-a propus aceasta colaborare iar piesa ma reprezinta foarte mult. Ma bucur ca am abut ocazia sa cant alaturi de Tranda despre cat de bine este sa fii tu, in pielea ta, fericit si multumit’ a declarat Sore.

Videoclip Tranda feat Sore – Persoana mea
tranda sore persoana mea

One thought on “Videoclip Tranda feat Sore – Persoana mea

Comments are closed.

Scroll to top