Videoclip Red Blonde – LeeChi

Veveritele aka Red Blonde au lansat un nou single care se numeste LeeChi, adica lichidez bani. Este prima piesa a celor doua fete pline de energie si culoare, in care ele s-au implicat direct, Alina semnand textul noului lor single.
Piesa vorbeste despre faptul ca oricine ai fi la orice pas trebuie sa lichidezi bani, fie la banca, la supermarket, la medic, etc.
“Noul nostru single ne-a placut la nebunie inca din primul moment in care l-am ascultat si ne-a venit ideea versurilor. Ne integram perfect in peisajul descris in piesa, pentru ca si noi suntem dou fete normale care-si primesc salariul la final de luna dupa care trebuie sa plateasca rate, taxe, impozite ori intretinere.
Chiar daca am abordat subiectul lichidarii banilor, in noul nostru single ‘Lee Chi’ este o piesa foarte energica, mesajul fiind transmis in cel mai pozitiv si funny mod. Practic, facem haz de necaz, iar asta e cea mai buna modalitate de a trece relaxat si senin peste problemele de zi cu zi” au declarat Madalina si Alina.

Videoclip Red Blonde – LeeChi
redblonde leechi

One thought on “Videoclip Red Blonde – LeeChi

Comments are closed.

Scroll to top