Splash! Vedete la apa – poze de la cea mai tare emisiune al verii

Cele 32 de vedete pe care le veti vedea in curand la Antena 1 ca si concurenti la showul verii denumit “Splash! Vedete la apa” si-au aratat aptitudinile in ceea ce priveste inotul si scufundarea sub apa pentru cadre de promovare a emisiunii.
Vedetele s-au aruncat in apa imbracate, cu sandale si au inotat sub apa pentru realizarea uimitoarelor spoturi. Filmarile au durat opt ore.
“E complicat sa faci astfel de filmari, in primul rand, pentru ca nu e un mediu in care suntem obisnuiti sa traim. IN apa totul se transforma: luminile, felul in care respiri – prin tubul acela, si asta e destul de obositor… De asemenea, modelul nu se simte foarte confortabil intr-o asemenea ipostaza. Multora le-a fost teama si a trebuit sa-i convingem noi(n.n. cei doi scafandri care au filmat si fotografiat) ca sunt in siguranta, ca stam langa ei ca sa-i scoatem din apa, in caz ca li se intampla ceva. Din cauza ca le era foarte frica, multi concurenti au stat foarte aproape de noi, acolo, sub apa. Pe langa asta, in apa nu vezi,ci distingi. Ei nu ne vedeau pe noi, de aceea, de multe ori, inotau in diverse directii, numai spre noi nu” povesteste Mihai Stetcu, unul dintre cei doi scafandri.
Vedetele care au avut probleme la filmare in a-si invinge frica au fost: Iulian Barbu, Catalin Oprisan, Daniela Crudu. Insa s-au descurcat cu gratie Vladimir Draghia, Doru Todorut, Alina Puscas, Raluka, Vica Blochina, Simona Senzual si Silvia Pop, acestea din urma au intrat in apa cu rochii lungi de seara, dand impreasia ca erau sirene in apa.
“Costurile cresc pentru o asemenea filmare” a mai adaugat Mihai Stetcu.”E nevoie de scule speciale foto sau video cum ar fi, de exemplu aceea carcasa care protejeaza camera de filmat si care costa de doua-trei ori mai mult decat respectiva camera.Pe de alta parta, trebuie sa fii obisnuit sa lucrezi intr-un asemenea mediu. De asemenea, sub apa, comenzile pentru camera video sau foto sunt mai dificile, cu acele huse si carcase pe ele”.
Trecand peste toate greutatile, dificultatile din timpul filmarilor putem spune ca imaginile realizate sub apa pentru noul sezon “Splash! Vedete la apa” sunt fantastice.

sirena splash vedete la apa
draghia splash vedete la apa

sirena2-splash-sub-apa

Splash! Vedete la apa – poze de la cea mai tare emisiune al verii
pepe splash vedete la apa

One thought on “Splash! Vedete la apa – poze de la cea mai tare emisiune al verii

Comments are closed.

Scroll to top