Paradise Lost la Bucuresti la Metalhead Meeting Bis

Paradise Lost back to Bucuresti, trupe revine la Bucuresti pe 27 septembrie la Metalhead Meeting 2014 Bis. Evenimentul se va desfasura la Arenele Romane.
Dupa ce evenimentul din 7 iunie a avut un succes de neasteptat se doreste un bis al Metalhead Meeting. Peste 3500 de rockeri au putut asculta live trupe precum Sepultura, Moonspell, Arkona.
Urmatoarea editie cea din 27 septembrie se doreste o editie aniversara de 10 ani. Cei mai titrati al urmatoarei editii sunt cei de la Paradise Lost si cei de la Finntroll.
“Desi este neobisnuit ca un festival sa aiba doua editii in acelasi an, fiind an aniversar, de 10 ani de Metalhead. echipa noastra crede ca publicul rock si metal din Romania merita sa se bucures de doua astfel de evenimente! Ca de obicei, vam avea sapte trupe pe scena.” ne-au informat organizatorii.
Biletele deja au fost puse la vanzare in principalele reletel de bilete.
Biletele au preturi intre 65 de roni si 80 de roni la golden circle pana in data de 1 iulie. Cu trecerea timpului pretul biletelor va creste exponential astfel: in perioada 1 iulie – 1 august biletele vor fi: 80 acces general si 110 golden, 1 august – 1 septembrie: 100 general si 130 golden, 1 septembrie – 27 septembrie: 120 general si 150 golden.

Paradise Lost la Bucuresti la Metalhead Meeting Bis
paradise lost metalhead meeting

One thought on “Paradise Lost la Bucuresti la Metalhead Meeting Bis

Comments are closed.

Scroll to top