Dj-ii care vor mixa la Liberty Parade 2014

Cu doua saptamani inainte de Liberty Parade 2014, postul de radio ‘radio 21’ anunta lineup-ul Liberty Parade, unul dintre cele mai tari, hot si sexy festivaluri dance ale anului din Romania. Evenimentul din acest an va avea loc in data de 26 iulie pe plaja dintre Venus si Saturn. Editia din acest a fost anuntata destul de tarziu, nici anuntarea lineup-ului nu se putea face altfel.
Artistii care vor fi prezenti la platane au fost dezvaluiti aseara. Cap de afis al evenimentului este slovenul UMEK, unul dintre cei mai apreciati Dj din zona techno. Alaturi de sloven vor mai mixa Just2 & Luca M, Cristi Stanciu, Liviu Hodor, Dj Andi, Dj Carlox & Jasc, Dj Optick, Vika Vigulina precum si Raoul Russu.Organizatorii ne-au asigurat ca vor fi sageti de lasere, scuturi de flacari si armate de zeci de mii de wati pentru o noapte unica in Arena Liberty Parade.
Cat priveste Caravana Liberty Parade, 4 tiruri pline cu petrecareti vor pleca de la ora 16 din Olimp pe traseul Neptun-Jupiter-Cap Aurora- Venus -Black Sea Arena pe ritmuri mixate de catre Ciupy si Mihai Bejenaru, Emi Maties, Ciprian Iordache, Paul Masters, Christian Green, Shidance,Marc Ryan, Afgo, S-Funk precum si Gruuvelement’s.
Desi in weekendul in care se desfasoara Tomarrowland in Belgia, noi va asteptam in numar cat mai mare la Liberty Parade 2014.

Dj-ii care vor mixa la Liberty Parade 2014
liberty parade 2014

One thought on “Dj-ii care vor mixa la Liberty Parade 2014

Comments are closed.

Scroll to top