Costel Busuioc concert de craciun la Bucuresti

Colinde, clinchete de clopotei, luminite colorate, mirosul fermecator de brad, aroma parfumata a cozonacilor, cadouri speciale, expresii de generozitate si sentimente magice de bunastare. Toate acestea ne invaluie si ne insotesc pe intreg parcursul lunii decembrie.
Cu toate acestea, intampinarea Craciunului pe acordurile muzicale armonioase, sustinute de artisti talentati in cadrul concertelor tematice, a devenit traditie.
Pe 23 decembrie, iubitorii de muzica culta sunt invitati la cinematograful Patria pentru a lua parte la concertul dedicat celebrarii bucuriei Nasterii Domnului, sustinut de Costel Busuioc, tenorul a carui viata de poveste a surprins Romania si peisajul muzical international al anului 2008.
Sub titulatura “Acasa de Craciun”, tenorul Costel Busuioc concert de craciun la bucuresti, revine in lumina reflectoarelor in acompaniamentul muzicienilor profesionisti ai Aleksander Philarmonic Orchestra pentru a-si incanta audienta cu talentul aparte si calitatile vocale daruite de Dumnezeu, apreciate si evidentiate intens la nivel international.
Serata muzicala ii va conecta pe cei prezenti la atmosfersa magica de sarbatoare si ii va introduce in spiritul Craciunului cu un repertoriu complex, variat, alcatuit din suite de colinde romanesti, cantece de iarna, muzica religioasa precum si arii din opere celebre, interpretate magistral in acordurile fine ale instrumentistilor Aleksander Philarmonic Orchestra si a invitatilor sai speciali.
Biletele pentru concertul Costel Busuioc a?? “Acasa de Craciun” au fost puse in vanzare si pot fi achizitionate de la punctele de vanzare ale agentiei Vreau Bilet, magazinele Eurogsm. Pretul unui bilet variaza in functie de categorie, dupa cum urmeaza: VIP – 138 ron, categoria 1, parter – 92 ron si categoria 2, balcon – 69 ron.

Costel Busuioc concert de craciun la Bucuresti
costel busuioc concert de craciun la bucuresti

One thought on “Costel Busuioc concert de craciun la Bucuresti

Comments are closed.

Scroll to top