Concert Sabaton, Delain si Beast pe 27 ianuarie la Bucuresti

Eroii suedezi de la Sabatom vor concerta in Romania, in data de 27 ianuarie, la Arenele Romane. Una dintre cele mai populare trupe din noul val de power metal si heavy metal, Sabaton ajung la Bucuresti pentru lansarea noului lor album HEROES, in cadrul unui concert extraodinar marca metalhead.

Alaturi de suedezi, pe afis vor fi prezente trupele Delain si Battle Beast. Biletele sunt deja in vanzare, iar primii 100 de cumparatori vor beneficia de un pret special.

De asemenea, organizatorii ofera eroilor adevarati locuri la Heroes Circle, in fata scenei, numarul acestora fiind limitat la 200.

Concertul Sabaton de la Bucuresti este un warm up party oficial pentru Metalhead Meeting 2015! Cei prezenti la concert vor afla, in premiera, ce trupe vor participa la editia din 2015 a festivalului si vor avea parte de reduceri la bilete si alte surprize.

Suedezii de la Sabaton revin in Romania, dupa showul aproape sold out din 2013, la cererea fanilor, pentru a canta piese de pe noul album, HEROES, dar si hituri ca Primo Victoria, Back In Control, Masters of the World, Wolfpack, Uprising sau The Price Of A Mile.

Sabaton este o trupa de heavy metal din Suedia, formata acum 15 ani, ce abordeaza teme lirice bazate pe razboaie si batalii istorice. Pe albume precum Primo Victoria, Attero Dominatus sau Coat Of Arms, temele lirice sunt inspirate din primul si al doilea razboi mondial.

Biletele pentru concertul Sabaton pot fi gasite online, precum si in retelele clasice fizice precum Magazinele Uman, Senia, Perfect Tour, Diverta, Humanitas, Germanos, Vodafone, Orange, Posta Romana.

Acestea pot fi procurate la urmatoarele preturi:
– 55 de lei – Oferta speciala pentru primele 100 de bilete (SOLD OUT)
– 85 de lei – Heroes Circle in fata scenei – doar 200 de locuri cu poster inclus (SOLD OUT)
Acces General
– 65 de lei pana pe 15 noiembrie
– 75 de lei pana pe 15 ianuarie
– 85 de lei dupa 15 ianuarie si in ziua concertului la intrare

Va asteptam la concert!

Concert Sabaton, Delain si Beast pe 27 ianuarie la Bucuresti
concert sabaton bucuresti 2015

One thought on “Concert Sabaton, Delain si Beast pe 27 ianuarie la Bucuresti

Comments are closed.

Scroll to top