Black Label Society revin la Bucuresti in 2015

In vara anului 2015, Black Label Society revin la Bucuresti in forta, cu un show dedicat, la care fanii celebrei trupe vor avea ocazia sa se bucure de experienta live completa a unui concert heavy metal care va zgudui Arenele Romane si va arunca pletele in aer.

Trupa legendara de heavy metal care scrie in continuare istorie cu soundul lor inconfundabil va concerta la Arenele Romane din Bucuresti, pe 27 iulie 2015. Titanii metalului vor umple moshpiturile atât cu piesele care i-au consacrat precum Stillborn, Suicide Messiah sau In This River cât si cu materialul puternic de pe cel mai nou album, “Catacombs of the Black Vatican”.

Lansat pe 8 Aprilie 2014, albumul “Catacombs of the Black Vatican” reprezinta produsul a tot ceea ce fanii asteapta de la Black Label Society: poarta semnatura vocala si riffurile inconfuntabile ale lui Zakk Wylde, pe ritmurile energizante a le tobelor lui Chad Szeliga. Albumul surprinde prin imbinari de blues si pian, insa pastreaza acelasi ritm alert cu care Black Label Society si-a obisnuit fanii.

Unul dintre cei mai usor de recunoscut chitaristi ai momentului nu doar datorita aspectului sau intimidant de viking, ci si al dedicatiei cu care lucreaza, Zakk Wylde, fost membru Ozzy Osbourne si fondator al trupei Black Label Society, a castigat in 2010 premiul pentru “Cel mai bun chitarist” la Premiile Revolver Golden Awards si si-a pus amprenta muzicala asupra unor filme celebre precum Buffy the Vampire Slayer, Hellraiser III, Little Nicky, Rock Star si V for Vendetta.

Biletele sunt disponibile in reteaua Eventim sau online.

Fanii Black Label Society care isi achizitioneaza bilete din timp, vor beneficia de preturi promotionale: primele 300 de bilete vor fi disponibile la pretul de 99 de lei, iar dupa terminarea acestora, pretul va fi de 126 de lei pentru urmatoarele 500 de bilete.

Dupa epuizarea biletelor aflate in presale, pretul biletelor va fi de 156 de lei, iar in ziua evenimentului si la intrare, pretul final va fi de 176 de lei. Deci grabiti-va sa achizitionati bilete la preturi promotionale.

Black Label Society revin la Bucuresti in 2015
black label society bucuresti 2015

One thought on “Black Label Society revin la Bucuresti in 2015

Comments are closed.

Scroll to top